Wij willen uw verblijf zo optimaal als mogelijk maken. Elk persoon is anders en heeft andere voorkeuren en gewoontes. Om zoveel als mogelijk aan ieders wensen te voldoen hebben we een ruime keuze aan ontbijt.

Standaard wordt er bij uw verblijf geen ontbijt geserveerd. Dit geeft u de gelegenheid zelf te ontbijten op een tijd dat het u uitkomt. Een kopje koffie en thee is altijd aanwezig in het klein polderhuis.

Een gewoon ontbijt van het polderhuis: Als u van de gelegenheid gebruik wilt maken dat wij u een ontbijt komen brengen zijn er € 7,50 per persoon aan extra kosten aan verbonden.

U kunt ook kiezen voor een echt verwen moment. Een lekker luxe en uitgebreid ontbijt: Ik kom u ’s morgens een uitgebreid luxe ontbijt aanbieden. Er zijn dan € 10,- per persoon aan extra kosten aan verbonden. Een gewoon ontbijt bestaat uit: Diverse soorten brood, allerhande beleg en meerdere soorten zoetigheid. Hierbij krijgt u in het geval van een luxe ontbijt een verse jus d’orange en melk. Bij het luxe ontbijt krijgt u tevens diverse soorten yoghurt met muesli / cruesli en Vers fruit aangeboden.